Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Henkilökunta

Tässäpä pientä kuvausta tallin henkilökunnasta, heitä kaikkia saa käyttää tarinoissa :)

Sam Pihlava

Sam on 23 -vuotias ratsuttaja ja hän toimii tallissa myös kengittäjänä.  Oikein mukava nuorimies, jonka kanssa voi mennä helposti keskustelemaan. Hän on osaava ja tulee toimeen kaikenlaisten eläinten ja ihmisten kanssa. Traktorit ja muut maatalouskoneet tuottavat hänelle ongelmia, mutta onneksi hänen apunaan tallissa pyörii Mikael, joka taitaa sen puolen. Sam ratsastaa hevoset aina hoitajien lomailessa, tai sovittaessa muulloinkin kuin loma-aikoina.
Sam pitää valmennuksia ja tunteja.

Mikael Tähtinen

Mikaelilla on ikää 25 -vuotta ja hän on Johannan kihlattu. Hän hoitaa kaikenlaiset traktorilla hoidettavat työt ja pitää huolen hevosten tarhoista, laitumista ja pihatosta. Mikael on luonteeltaan hieman hajamielinen ja saattaa ajoittan unohdella asioita, joita pitäisi tehdä joten hänen muistutteleminen näistä asioista on suotavaa. Mikael ratsastaa joskus tunneilla ja liikuttelee hevosia sillointällöin.
Mikaelin voi ottaa vaikka puomipojaksi, jos itsellä ei ole kaveria joka nostelisi pudonneet puomit. Mikael osaa antaa myös palautetta, koska hän on kouluttautunut ratsastustuntien pitäjä.

Johanna Liinoja

Johanna on 21 -vuotias tallin omistaja, joka hoitaa hevosten pääasiallisen hoitamisen aina tarhaamisesta ruokintaan. Hän on iloinen ja ajoittain kovin äänekäs ihminen, joka elehtii paljon varsinkin tuntien pidossa, joten tehtävät ymmärtää varmasti. Johanna on Mikaelin kihlattu. Johannan kanssa on todella helppo tulla toimeen, mutta välillä hänkin hermostuu, jolloin hänet kannattaa jättää vain rauhaan. 
Johanna pitää pääsääntöisesti tunteja ja vetää maastolenkit aina tarvittaessa.

Salli Aamutuuli

Salli on tallin oma pieni tallityttönen, jolla on ikää 17- vuotta. Hän ratsastaa tunneilla sillointällöin ja siivoilee tallia sekä auttaa muissa askareissa. Hän tuntee tallin kuin omat taskunsa ja siksi häneltä voi kysyä neuvoja, jos joku asia askarruttaa.  Sallilla on oma poni, jonka tiedot löydät *täältä*. Salli viihtyy hyvin kaikkien seurassa, mutta hän on kuitenkin aika paljolti yksinään touhuamassa heinävintillä milloin mitäkin. Hän on innokas auttamaan hevosten hoitamisessa ja hänet saa myöskin todella helposti seuraksi ratsastamaan.

Mervi Rautjärvi

Mervi on 32 -vuotias nainen, joka on luonteeltaan hieman ailahtelevainen ja joidenkin mielestä hieman pelottava. Mervi pitää tallilla sillointällöin valmennuksia sekä koulu- että esteryhmille ja silloin kannattaa ottaa opikseen, koska tämä nainen on oikeasti osaava ihminen hevosten ja ratsastajien suhteen. Hän kouluttaa myös muutamia tallin hevosia. Mervin kanssa tulee toimeen, kun kuuntelee mitä hän haluaa ja tekee juuri ohjeiden mukaan. 

©2019 Virtuaalitalli PeeÄssä - suntuubi.com